Gyukli Pince

Borászat

Gyukli Krisztián
8230, Balatonfüred, Lapostelek-Dűlő 4049
+36 20 981 0484
info@gyukli.hu
www.gyukli.hu
Facebook

Előzetes bejelentkezés alapján látogatható.

Termék:

  • Szőlőborok széles választéka: fehér, rozé és vörösborok, maradékcukros borok, gyöngyöző borok, szemelt aszúk, bioborok.
  • Fehér borok: Olaszrizling, Olaszrizling DMR, Szuperhol Olaszrizling Prémium, Sauvignon Blanc, Gyusecco, Bio Füredgyönyge, Feketefehér, Bio Hibernál, Bio Solaris, Gyukli Bio Solaris
  • Rozé és vörösborok: Filigrán-Kékfrankos Rozé, Grandioso-Kékfrankos Merlot, Kékfrankos prémium, Tihanyi Pinot Noir, Orion,
  • Vs Brandy
  • Szőlőmag termékek: szőlőmag párna, szőlőmag örlemény

Hol lehet vásárolni?

  • helyben
  • különböző rendezvényeken időszakosan

Szolgáltatás

  • Borkóstolók, borvacsorák

Gyukli Gyula az 1980-as években kezdett el szőlőműveléssel, borászkodással foglalkozni. Ma fiával, Gyukli Krisztiánnal építik tovább a családi pincét.
Krisztián több éven keresztül Németországban, Európai egyik legkitűnőbb borászati kutató intézetében dolgozott, ami jelentősen befolyásolja a családi borászat fejlődési irányát. Boraik mára hazai és nemzetközi szinten is elismertek. A minőséget a címkék színeivel is jelzik, mint Standard, Prémium, Super-Prémium.

A szőlőfajták megválasztásánál a gombarezisztenciára kiemelt figyelmet fordítanak. Sem a szőlőben, sem a pincében a borkészítésnél nem használnak kemikáliákat. A szőlőt a gondos fajtamegválasztáson túl gyógynövényekkel védik meg az esetleges kártevőktől, majd szüret után természetes úton történik az erjesztés.
Fokozottan ügyelnek a szőlőültetvények hosszútávon fenntartható jó egészségügyi állapotának megőrzésére, a termőterülethez illeszkedő fajta gondos megválasztására és a gazdálkodás során kialakuló ökológiai lábnyom csökkentésére.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!