Kalóz Strandbisztró

Balatoni strandbisztró, egyszerű, ötletes, friss, kézműves

Nagy Attila
8242 Balatonudvari –Fövenyes strand, Strand u. 1.
+36 30 749 7847
+36 30 967 3888
kalozbisztro@gmail.com
Facebook

Nyári szezonban nyitva: 10.00-22.00

Szolgáltatás

  • Vendéglátás

Balatonudvari-Fövenyes strandján szokatlan jelenséggel találkozunk, egy „büfé”, ahol nem a strandon megszokott kínálattal várják a vendégeket, hanem valami mással. Ételeik friss, egészséges, megbízható alapanyagokból készülnek. Új strandételeket, vagyis Beach Food kreációkat alkotnak, ami azt is jelenti, hogy a világ legnépszerűbb street foodjait balatonivá tették: például a Bitang Burger és a Harcsa és Krumpli, vagyis a balatoni fishandchips, szürkeharcsából. Ez utóbbi 2015-ben az ÉV Balatoni Strandétele lett! Emellett a Kalózban bográcsozós eseményeket is szerveznek, látványkonyhát működtetnek, hétvégén specialitásokkal kedveskednek.  A Kalózban garantáltan adalékmentes, tiszta lisztből készítik a pizzát, a palacsintát és a lepényt,amit egy csaknem 100 éves családi malomtól rendelnek.

Kínálatuk alapanyagit lehetőség szerint helyből, a térségből szerzik be, megbízható forrásból, törekedve  „A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék” védjeggyel rendelkező termelők bevonására.

Kiemelt vendégeik a bringások. Igyekeznek visszaszorítani a műanyagok használatát (porcelán tányérokon kapják a vendégek az ételeket). Esztétikus környezetet teremtenek vendégeik számára. Ügyelnek a környezetre, annak megvédésére. Ennek érdekében aktív részvételt is vállalnak, ha ez szükséges. Szelektív gyűjtéssel is hozzájárulnak környezetünk megóvásához.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!