Kisfaludy Étterem

és Vendégház

Remete Kft.
8330 Sümeg, Kossuth u. 13.
+36 87 352 128
+36 20 951 6502
kisfaludyvendeghaz@gmail.com
www.kisfaludy.hu
Facebook

 Szolgáltatás

  • Vendéglátás: 120 fő befogadására alkalmas étteremmel, 50 fős nemdohányzó különteremmel, 40 fő befogadására alkalmas cukrászdával, kerthelyiséggel és finom magyaros (vadételek, házias ízek, helyi specialitások)  konyhával várja a vendégeket.Télen-nyáron A’la carte és menü lehetőség az étteremben
  • Szállás: A vendégház kiválóan alkalmas családi rendezvények, céges bulik, szülinapi zsúrok, kerti partik, alkalmi rendezvények, halotti torok és esküvői rendezvények lebonyolítására. 10 komfortos szoba, 30 fő befogadására alkalmas vendégház, finn szauna
  • Kitelepülés: Térségi rendezvényeken, programokon; Gasztronómiai programokon; Családi rendezvényeken
  • Közétkeztetés: közintézmények számára

Sümeg szívében az öreg gesztenyefák árnyékában, egy gyönyörű barokk épületben működik a Kisfaludy Vendégház és Étterem. A 120 fő befogadására alkalmas étterem finom magyaros konyhájával, helyi specialitásokkal, különleges vad ételekkel vonzza a vendégeket. Az étterem kiegészül egy 50 fős nemdohányzó különteremmel, kerthelyiséggel illetve egy 40 fő befogadására alkalmas cukrászdával is. A cukrászdában több mint 20 féle, helyben készült házias sütemény várja az édességre vágyókat. Érdemes megkóstolni a Kisfaludy bonbont vagy a Répa Rozi szeletet.
A vendégház kiválóan alkalmas családi rendezvények, céges bulik, szülinapi zsúrok, kerti partik, alkalmi rendezvények, halotti torok és esküvői rendezvények lebonyolítására. A vendégház 10 komfortos szobája, 30 fő befogadására alkalmas. A kikapcsolódásról finn szauna, remek sümegi borok, és igazi magyaros ételkülönlegességeik gondoskodnak. Sümeg szívében,  mégis csendes helyen található vendégház, kellemes programokat nyújt a pihenni vágyóknak.

A tulajdonosok családi vállalkozásként, nagy elhivatottsággal és szakmai tudással működtetik a Vendégházat, ápolják az barokk épület kulturális és történelmi örökségét.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!