Kisfaludy Vendégház

vendégház és étterem az öreg gesztenyefák árnyékában

Remete Kft.
8330 Sümeg, Kossuth u. 13.
+36 87 352 128
+36 20 951 6502
info@kisfaludy.eu
www.kisfaludy.hu
Facebook

 Szolgáltatás

  • Vendéglátás: 120 fő befogadására alkalmas étteremmel, 50 fős nemdohányzó különteremmel, 40 fő befogadására alkalmas cukrászdával, kerthelyiséggel és finom magyaros (vadételek, házias ízek, helyi specialitások)  konyhával várja a vendégeket.Télen-nyáron A’la carte és menü lehetőség az étteremben
  • Szállás: A vendégház kiválóan alkalmas családi rendezvények, céges bulik, szülinapi zsúrok, kerti partik, alkalmi rendezvények, halotti torok és esküvői rendezvények lebonyolítására. 10 komfortos szoba, 30 fő befogadására alkalmas vendégház, finn szauna
  • Kitelepülés: Térségi rendezvényeken, programokon; Gasztronómiai programokon; Családi rendezvényeken
  • Közétkeztetés: közintézmények számára

Sümeg szívében az öreg gesztenyefák árnyékában, egy gyönyörű barokk épületben működik a Kisfaludy Vendégház és Étterem. A 120 fő befogadására alkalmas étterem finom magyaros konyhájával, helyi specialitásokkal, különleges vad ételekkel vonzza a vendégeket. Az étterem kiegészül egy 50 fős nemdohányzó különteremmel, kerthelyiséggel illetve egy 40 fő befogadására alkalmas cukrászdával is. A cukrászdában több mint 20 féle, helyben készült házias sütemény várja az édességre vágókat. Érdemes megkóstolni a Kisfaludy bonbont vagy a Répa Rozi szeletet.
A vendégház kiválóan alkalmas családi rendezvények, céges bulik, szülinapi zsúrok, kerti partik, alkalmi rendezvények, halotti torok és esküvői rendezvények lebonyolítására. Vendégház 10 komfortos szobája, 30 fő befogadására. A kikapcsolódásról finn szauna, remek sümegi borok, és igazi magyaros ételkülönlegességeink gondoskodnak. Sümeg szívében,  mégis csendes helyen található vendégház, kellemes programokat nyújt a pihenni vágyóknak.

A tulajdonosok családi vállalkozásként, nagy elhivatottsággal és szakmai tudással működtetik a Vendégházat, ápolják az barokk épület kulturális és történelmi örökségét.
Házias jellegű étkeik, vadételeik, helyi specialitásaik mind friss alapanyagokból készülnek, zöldséget, gyümölcsöt, tojást őstermelőktől szerzik be.

Kisfaludy Vendégház és Étterem Sümeg szívében, gyönyörű környezetben, öreg gesztenyefák árnyékában található.
Az étterem házias étkekkel, vadételekkel, helyi specialitásokkal várja a látogatókat, akik a finomságok mellett megkóstolhatják a jellegzetes sümegi borokat is. A friss alapanyagokból készült ételek alanyagainak egy részét a térségi őstermelőktől szerzik be.
Környezettudatosan gondolkodnak, szelektíven gyűjtik a hulladékot, veszélyes hulladékot pedig elszállíttatják.
Sümeg térség közösségi és civil életében aktívan részt vesznek.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!