Levendárium

Levendárium - a gyógyító eszencia

8244 Dörgicse, Fő u 56, 58
levendarium@gmail.com
www.levendarium.hu
Facebook

A teaház és az ültetvény tavasztól őszig látogatható.
Vásárolni lehet helyben a teaházban, webshopon keresztül, és különböző boltokban. Rendelés leadható telefonon vagy email-ben, a fizetés postai utánvétellel történik.

Termékek

A Dörgicsei Levendula Major páratlan természeti és kulturális környezetben található: egy 1000 éves rom társaságában őrzi a történelem titkait.

LEVENDÁRIUM márkanév megalkotásával a vállalkozás azt szeretné sugallni, hogy a csodálatos levendulát a gyógyítás mellett az élet számtalan egyéb területén is bátran lehet használni: kertben, konyhában, fürdőszobában, háztartásban, állattartásban.

Az alapanyag nagy része saját maguk által termelt vegyszermentesen, biogazdálkodásban
A feldolgozás minden folyamata gondosan ellenőrzött. A levendula 100%-ban a gazdaságon belülről származik. A csomagoláson nem csupán maga a levendula elnevezés szerepel, hanem a levendula fajtája, latin neve is, amely által annak felhasználhatósága, gyógytani hatása megbízhatóbbá válik.

A teázó és a levendulakert nyitvatartási időben kedvelt úticél és pihenőhely.
A Levendárium a Nemzeti Park területén, egy csodálatos ezer éves romtemplom szomszédságában helyezkedik el, amely tovább emeli a hely turisztikai értékét. A majorban kézműves táborokat, aromaterápiás főző tanfolyamokat szerveznek, ahol helyi, főleg bio alapanyagokat használják.

 

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!