NÉMETH-METÁL 2007 Kft.

"Minden ami fém!"

Németh Péter
8330 Sümeg, Táncsics Mihály u. 28.
+36 30 417 9877
nemethmetalkft@gmail.com
www.nemethmetal.hu

Termékek

Hol lehet vásárolni?

  • Az egyedi termékek megrendelése a cég telephelyén történik.

A Németh-Metál Kft. családi vállalkozás. A megrendelők igényeit maximálisan kiszolgálják, munkáikat úgy vállalják el, hogy azt lelkiismeretesen, határidőre el is tudják készíteni. Gyakorlott, tapasztalt szakemberekkel dolgoznak, egyúttal segítik a fiatal generációt a szakma elsajátításában.

Termékeiket minőségi alapanyagból, szakképzett, gyakorlott szakemberekkel, korszerű gépekkel gyártják. A megrendelők kérése alapján a megrendelt szerkezetekről a végső összeállítás előtt kikérik a megrendelő véleményét, így biztosan olyan terméket kap a vevő, amilyet elképzelt. Nagyon jó ár-érték aránnyal dolgoznak. Hitvallásuk, hogy a legjobb reklám az elégedett megrendelő!

Megbízható, jó partnerek, társadalmi felelősségvállalásuk a szakmai tudás átadásán, az elsősorban helyiek foglalkoztatásán túl kiterjed a helyi óvoda, iskola, és civil szervezetek rendszeres támogatására is.

A NÉMETH-METÁL Kft. partnereinek véleménye alapján 2016-ban elnyerte a „megbízható cég” címet!

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!