Sümegi Pálinkaház

Fűzfőszer Kft.

8330 Sümeg, Eitner F. u 153/9.
+36 30 217 1778
info@sumegipalinka.hu
www.sumegipalinka.hu
Facebook

A Sümegi Pálinkaház 2015 -ben kezdte meg pálinka lepárló tevékenységét, kereskedelmi pálinka előállítással és bérfőzési tevékenységgel.
A műhely rendelkezik aromatornyos (egylépcsős) és kisüsti berendezéssel is ,így alternatíva nyílik mindkét technológia igény szerinti alkalmazására.
A kereskedelmi forgalomba kerülő pálinkáikhoz a környező településeken vásárolják a jó minőségű ,fajta azonos alapanyagot.
Modern gyümölcsfeldolgozó berendezések és klimatizált erjesztő technológia segítségével szabályozott módon történik a gyümölcsök erjedése.
A lepárló berendezéseket hagyományos fatüzeléssel üzemeltetik,mely hozzájárul a gazdag aromaanyagok megtartásához.
A palackozott pálinkáik a párlás során nyert középpárlatot tartalmazzák hígított állapotban.
A Sümegi Pálinkaház 2018-ban bővült egy új épület egységgel ,mely többek között a pálinkafogyasztás népszerűsítését szolgáló kóstoltatótermet is magában foglal.
A pálinkavilág iránt érdeklődők így betekintést nyerhetnek a lepárlás minden egyes folyamatába és lehetőségük adódik az előállított termékek megismerésére is.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!