Terazza Bistro & Bar

8330 Sümeg, Csalogány u. 7.
+36 30 813 8447
www.terazza.hu
Facebook

Nyitva tartás:

Hétfő-Szerda: Zárva
Csütörtök: 12:00-22:00
Péntek-Szombat: 11:30-23:00
Vasárnap: 11:30-22:00

Termékek

  • A nemzetközi jellegű  bisztro konyha a helyben termesztett friss fűszernövényekre épül (rozmaring, koriander, bazsalikom, kakukkfű, zsálya, petrezselyem, menta, citromfű, levendula, snidling, lestyán…)
  • A sütemények helyben készülnek a legkiválóbb alapanyagokból.
  • Kávé, csoki és italkülönlegességek
  • Koktélok, minőségi borok
  • Helyben termelt gyógy-, és fűszernövényekből készült, tartósítószer mentes szörpök

Szolgáltatások

  • éttermi, kávéházi és bor-koktél gasztro vendéglátás szezonális menüsorral
  • családi, baráti, céges programok, rendezvények lebonyolítása (osztálytalálkozók, csapatépítő tréningek)

A Terazza Bistro & Bar igazi színfoltja Sümegnek mind a vendéglátás mind a természeti látványosság terén.
Az ingatlan a természetvédelmi területhez tartozó Fehér kövek alatti területen helyezkedik el, a sümegi vártoronnyal azonos magasságban, így csodálatos panorámát biztosít a barokk kisvárosra.

A nagyvárosi minőséghez kapcsolt vidéki bájjal méltán képviseli vidékünk értékeit. A Terazza Bistro & Bar a környékben egyedülálló sajátos kínálatában megtalálhatják számításaikat akár a gasztro-élményre vágyók, akár azok akik csak egy baráti vagy üzleti beszélgetésre vágynak egy ízletes ital mellett hangulatos, romantikus miliőben.
A hegytetőn megcsodálhatjuk a naplementét, vagy este a kivilágított középkori várat, amely a teraszokról egyedülálló látványt nyújt.

A saját készítésű ételeikhez a helyben termelt friss fűszernövényeket használják.  Étel és italkínálatukban a helyi, környékbeli termelők árui is helyet kapnak. A vendéglátóhelyen információt kaphatunk a környékbeli kirándulási lehetőségekről, gazdálkodókról, együttműködésekről.

A Terazza Bisztró és Bár teraszai a Fehér-kövek erdőrezervátum lábánál helyezkedik el, ahol a több száz fajtából álló honos és mediterrán jellegű növényből álló mediterrán kert teszi különlegesen vonzóvá a környezetet.
Ezen a helyen nem csupán a hasunkon keresztül kényeztethetjük magunkat, de egy-egy pohár ízletes bor vagy koktél mellett a madarak csicsergését hallgatva, magunk is a természet részévé válunk pár órára. Aki aktivitásra vágyik, az teniszezhet, túrázhat, bringázhat is kiindulási vagy célpontként megjelölve a Terazza Bisztro Bár-t.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!